Lieve mensen,

Maandenlang heeft Tino samen met ons uitgekeken naar het persoonlijk concert op 17 april. Maar, het zal jullie niet zijn ontgaan dat het coronavirus ons land momenteel in z’n greep heeft.

Tino, de organisatie en de locatie waren het unaniem eens: jullie veiligheid staat voorop! Daar hebben we samen besloten om het concert te verplaatsen naar 9 oktober 2020, in plaats van 17 april. Samen komen we deze ellende te boven!

De kaartjes voor 17 april zijn uiteraard ook geldig voor 9 oktober. Omdat ze bijna uitverkocht zijn raden we jullie aan om ze te behouden. Mocht je echter niet kunnen op die datum, dan bieden we een mogelijkheid tot restitutie.

* Je hebt tot 28 maart 2020 de mogelijkheid om het restitutieformulier in te vullen voor een restitutie van het volledige aankoopbedrag.

Klik hier voor het restitutie formulier

Heb je na 28 maart het formulier nog niet ingevuld? Dan kunnen wij helaas geen restitutie geven.

Heb je bijvoorbeeld zes tickets gekocht en wil je nog met bijvoorbeeld drie mensen komen? Dan heb je twee opties. Wij kunnen namelijk geen deel restitutie doen.
1. Je vraagt een totale restitutie aan en koopt drie tickets opnieuw.
2. Je houdt de tickets en verkoopt drie tickets via www.ticketswap.nl – dit een betrouwbare en veilige website voor het verkopen van tickets.

LET OP! Je ontvangt geen bevestiging, maar na het verzenden van het formulier is het bij ons goed ontvangen.

Tino en wij kijken nog steeds enorm uit naar dit persoonlijke concert en hopen jullie dan ook allemaal met een hartelijke glimlach te mogen ontvangen op 9 oktober in de Rodahal, in Kerkrade!

“Jongens, bedankt voor alles!”
– Tino

Team I Tino Meets